Behandelingen

De tijd van de traditionele methodes om de huid te verzorgen ligt achter ons. Met onze next generation treatments en een op jouw huid afgestemd advies voor thuisproducten, bieden wij behandelingen aan die echt een zichtbaar resultaat leveren. Speciaal afgestemd op jouw huidtype en huidprobleem. U voelt het en anderen zien het!

Wij werken alleen met ce gecertificeerde fillers.

En hebben de beste en mooiste fillers voor u geselecteerd zoals saypha, stylage, revolax ed

Vertrouwde huyaluron merken waar wij zeker van zijn om mooie resultaten te boeken! Dit word ingebracht met de phi-injection pen. Deze is zonder naald en zo word de huyaluron met druk ingebracht. Dit is om zo minder beschadiging aaneen in  de huid aan te brengen.

Onze fillers blijven gemiddeld 12 maanden zitten, mits u een gezonde levensstijl hanteert. Bijv roken en overmatig alcoholgebruik zullen de fillers sneller doen verdwijnen!!

Prijzen:

 • 1 ml 180,- euro
 • 2 ml 275,- euro
 • 3 ml 360,- euro
 • 4 ml 450,- euro 

Bij Kardewu zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of fout gezette microblading of PMU. Wij maken hierbij gebruik van zowel de nieuwste lasertechniek als de pigment removal oplossing: PHIREMOVAL. Permanente make up verwijderen is gelukkig mogelijk met effectieve resultaten.

Op deze pagina geven wij u meer informatie over: microblading verwijderen – permanente make up verwijderen, zo vindt u informatie over de ons gebruikte methodes, hoe de behandelingen verlopen en wat u kunt verwachten.

Tijdens dit consult wordt u op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die ik ga gebruiken. Wij bespreken de kosten van de behandeling, het geschatte aantal behandelingen, wat u wel, en misschien nog belangrijker, wat u niet mag verwachten van de behandeling.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor Permanente Make up is 2-3 behandelingen. Het gemiddelde aantal behandelingen voor tattoos ligt tussen de 3 a 15 behandelingen. Tussen twee behandelingen zit altijd 4 tot 10 weken.

Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om frequenter te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is niet zo dat de pigment sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Tijdens het eerste consult wordt op basis van de ervaring met uw soort pigmentate een schatting van het aantal laserbehandelingen gemaakt. Helaas kunnen wij van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee PMU verwijdert. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de PMU, leeftijd van PMU, huidtype en de hoeveelheid PMU. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren. 

De Philaser

Met deze laser worden de beste resultaten behaald. Daarnaast zijn de nadelige gevolgen van een laser behandeling die je vaak hoort (littekens, witte vlekken) met deze laser tot een minimum beperkt. De laser is op dit moment dé technologie waar de beste resultaten mee worden geboekt bij het verwijderen van permanente make up of tatoeages. De laser zendt in een fractie van een seconde een intense lichtflits uit waarmee een oppervlakte van circa 4 mm 2 behandeld wordt. Het licht van de laser wordt selectief geabsorbeerd door de inktdeeltjes die ingekapseld zijn in de huid. De energie van de laser breekt de kapsels open en laat de inktdeeltjes in microscopisch kleine deeltjes uit elkaar vallen. Vervolgens worden de inktdeeltjes door het afweersysteem van het lichaam afgevoerd door de witte bloedlichaampjes. Via de nieren verlaten ze het lichaam. Aangezien het in de meeste gevallen om grote hoeveelheden inkt gaat, kan het lichaam niet alles in een keer afbreken en zijn meerdere behandelingen nodig. 

 • Wenkbrauwen, lippen en eyeliners  75,- euro per behandeling.
 • Andere tattoos in overleg.

Wat is Carbon Laser Peeling?

Carbon Laser peeling is een proces dat lasertechnologie en medische actieve kool poeder (carbon) combineert. Bij Carbon Laser Peeling wordt de huid behandeld met de zwarte carbon crème. Deze bevat carbon deeltjes die de sleutelrol vervullen in deze behandeling. Ze zijn zo klein dat ze in alle poriën, oneffenheden en eventuele gaten doordringen. Vervolgens wordt er gelaserd op deze carbon deeltjes. Als we gewoon op de huid zonder carbon zouden laseren gebeurt er niks.

De carbon deeltjes zetten het laser licht-energie om in warmte en verdampen ogenblikkelijk. Tijdens deze vernietiging nemen ze oude huidlagen en onzuiverheden mee. Laser Carbon Peeling heeft een veel dieper bereik dan een gewone peeling. Verbluffend resultaat, al na 1 behandeling!.

Waarom Carbon laser peeling?

Door combinatie van de ND-YAG laser en de medische koolstof is dit een uitstekend zuiveringsproces voor een diepe reiniging. De behandeling is effectief in het beheersen van de talg afscheiding, anti-ontsteking, verkleuring van de huid zoals oksels en schaamstreek, ouderdomsvlekken en verkleining van de poriën.

De carbon laser peeling is ook een effectieve methode voor verjonging en anti-aging. Door de absorptie van het laserlicht welke door de huidlaag en het dermalcollageen niveau dringt, wordt de huidtextuur gestimuleerd waardoor de huid verstevigd. Tevens heeft deze behandeling een positieve uitwerking op een eventuele ongelijkmatige teint, fijne littekens en gepigmenteerde huidaandoeningen. De textuur van de huid word verstevigd en fijne lijntjes worden vermindert.

Een behandeling voor huidverjonging geeft met carbon al vrij snel resultaat. Het is een veilige en vrijwel pijnloze behandeling.

Voor de huid welke extra aandacht behoeft, wordt aangeraden de behandeling in kuurverband te doen. Hierbij moet men denken aan 4-6 behandelingen, elke 2 tot uiterlijk 4 weken.
Voor de (actieve) acne huid wordt aangeraden, de behandeling in kuurverband te doen, elke 2 a 3 weken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de acne. Kortom, een algehele verbetering voor de huid.
Wij adviseren voor een optimale huidverbetering 6 tot 9 sessies binnen een jaar te doen. Daarna voor blijvend resultaat raden we 3 tot 4 behandelingen per jaar aan. Na 4 tot 6 weken kan de behandeling herhaald worden.

 Per behandelingKuur 3Kuur 5
Gezicht€75,-€195,-€300,-
Hals€65,-€165,-€260,-
Decollete€85,-€225,-€340,-
Oksels€55,-€135,-€220,-
Schaamstreek€55,-€135,-€220,-

Philings microneedling is de nieuwste techniek op het gebied van micro needling. Behandeling met de Philings pen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigingen.

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Acne littekens
 • Littekens van andere aard
 • Zonbeschadiging
 • Pigmentstoornis
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Striae / striemen
Te boeken per kuur en losse behandelingen na kuur.
Je start altijd met een kuur om de huid te stimuleren voor langer resultaat! Daarna is advies om na 6-10 weken een losse behandeling te boeken om zo je resultaat te behouden!
 
 • Per behandeling 125,- euro
 • Kuur van 3 behandelingen 300,- euro ipv 375,-
Wat is Phi Bright? De beste behandeling op gebied van huidverjonging, huidverstrakking en huidverbetering! Phi Bright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke bij wordt afgestemd op de huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering. Phi academy is de enige aanbieder hierin.. wereldwijd!
 
 

Phi Bright is een behandeling waar de werkstoffen ter plekke bij ons worden afgestemd op jou huid. Deze nieuwe techniek van behandelen is uniek en op dit moment de meest geavanceerde behandeling op huidverbetering. Met PhiBright Serum Set kunt u voor elke klant een persoonlijke cocktail maken op basis van het huidtype, de huidconditie en verschillende huidproblemen zoals acne, littekens, hyperpigmentaties, donkere kringen enz. Phi Bright Serums bevatten een speciaal complex Brightenyl waarvan het belangrijkste actieve ingrediënt, diglucosyl galluszuur, een nieuwe generatie huidactiverende stoffen vertegenwoordigt die op de huid worden geactiveerd door de werking van natuurlijke bacteriële flora. Dit complex herstelt een perfecte en gelijkmatige huidtint door het proces van melanogenese op verschillende niveaus te blokkeren, waardoor de huid donkerder wordt en hyperpigmentatie wordt verminderd. Het beschermt ook de huid en heeft een kalmerende werking, waardoor roodheid wordt verminderd..Dit serum, aangebracht door de naaldtechniek, bereikt precies wat de huid het meest nodig heeft – diepe voeding en langdurige stimulatie van natuurlijke regeneratieve eigenschappen..In tegenstelling tot veel andere preparaten die siliconen, minerale oliën en pigmenten bevatten en alleen een effect hebben op het uiterlijk van de huid, bereikt Phi Bright het effect op een volledig natuurlijke manier, waardoor de huid diep wordt verrijkt met essentiële voedingsstoffen.Vanwege zijn kalmerende eigenschappen is dit serum zelfs geschikt voor de gevoelige huid die gevoelig is voor roodheid..Het resultaat is een gelijkmatige en stralende teint, een gezonde huid, zonder het gebruik van schadelijke ingrediënten..

Je start altijd met een kuur om de huid te stimuleren voor langer resultaat! Daarna is advies om na 6-10 weken een losse behandeling te boeken om zo je resultaat te behouden!!

 • Kuur nu 375,- euro ipv 450,-
 • Losse behandeling (na kuur) 150,- euro
Het effect van een ooglift zonder operatie. Zeg botox en fillers maar vaarwel! Phi-ion plasmalift is de nieuwe holistische methode om al uw zichtbaar te verminderen/ verwijderen en toch uw eigen gezicht behouden.  Phi Ion PLASMA pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkig huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een hermodellerend en verjongend effect te creëren. Belangrijk!!! 24 uur tevoren geen koffie, groene thee of alcohol. Dag vd behandeling geen contactlenzen in. Houdt er rekening mee om even 4 dgn vrij te nemen van het werk!! De eerste 4 dagen is er zwelling. Na 4 dagen vallen de korstjes eraf en ben je wat meer toonbaar!! Prijzen:
 • Bovenooglid 275,- euro 
 • Onderooglid 250,- euro 
 • Frons 150,- euro 
 • Rokerslijnen bovenlip 225,- euro 
 • Incl onder 275,- euro 
 • Neuslippenplooi va 150,- euro 
 • Halslift va 150,- euro 
 • Pigmentvlekken wratjes ed va 30,- euro 
 • Full face plasmabehandeling va 500,- euro 

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Uiteraard wordt bij het aanbrengen van de wenkbrauwen rekening gehouden met de vorm van je gezicht. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens en lege plekken in de wenkbrauwen bij vrouwen en mannen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. 

Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de 1e behandeling in de huid wordt gebracht zal na 1 maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat je een 2e keer komt voor de nabehandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een 3e behandeling nodig, iedere huid reageert namelijk anders.

Tijdens de behandeling wordt er alleen gebruik gemaakt van veganistische pigmenten. Er wordt geen gebruik gemaakt van ijzer oxide, dat zit vaak in goedkope pigmenten en kan schadelijke gevolgen hebben voor de huid en evt cliënt zelf! Ook kan het nare restkleuren nalaten op de huid.

Prijzen*:

 • Phibrows 325,- euro 
 • Powderbrows 300,- euro 
 • Blade&shade 375,- euro 
 • Touch up na 3-6 mnd 75,- euro 
 • Touch up na 6-12 mnd 100,- euro 

*Na 12 mnd 10,- per maand extra over de 100,- euro

Wat zijn Powder brows?

Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up moet geven om langer te genieten van je mooie wenkbrauwen.

Prijzen*:

 • Powderbrows 300,- euro 
 • Blade&shade 350,- euro 
 • Touch up na 3-6 mnd 75,- euro 
 • Touch up na 6-12 mnd 100,- euro 

*Na 12 mnd 10,- per maand extra over de 100,- euro

Bij Saiko Brows wordt er een combinatie gemaakt van Microblading (haartjes techniek) en Shading (shaduw techniek). Dit wordt gedaan om een natuurlijke en volle wenkbrauw te creëren!

Liners zijn mogelijk in overleg.
Mogelijk is de wingliner, infralash, shadeliner, strakke liner? Alles is mogelijk.

 • Boven 200,- euro 
 • Onder 125,- euro 
 • Boven en onder 275,- euro 

Lippen verbleken, contouren vervagen waardoor de liplijn onregelmatig is en verliezen hun volheid in kleur. Cosmetische pigmentatie gaat dit tegen! Je hoeft niet in de weer te gaan met een lippotlood of lippenstift. De lippen kunnen heel natuurlijk ingekleurd worden, vollere effect krijgen en strakkere contouren.

Ombre shadow lips

Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller doen lijken. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden.
Het ‘zachte’ verloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

Full lips

Hiermee heb je de mogelijkheid om een hele nieuwe mond te creëren. Des gewenst kan de liplijn ”onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden volledig van pigment voorzien. Het kan in natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden. In dit geval hoeft er geen lipstick meer gebruikt te worden. Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond. Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen.

Tijdens de behandeling wordt er alleen gebruik gemaakt van veganistische pigmenten. Er wordt geen gebruik gemaakt van ijzer oxide, dat zit vaak in goedkope pigmenten en kan schadelijke gevolgen hebben voor de huid en evt cliënt zelf! Ook kan het nare restkleuren nalaten op de huid.

Mooie gestylde wenkies met henna!

Henna blijft tot 2 wk op de huid zitten en

tot 6 wk op de haartjes als u zich aan de voorgeschreven nazorg houdt.

We hebben 10 verschillende kleuren die aangepast worden aan uw wensen.

De vorm, epileren of harsen gaat ook in overleg!

Prijzen:

 • 30,- euro

Een mooie Krul in de wimpers waardoor ze optisch gezien langer lijken.

Blijft tot 6 week mooi gekruld.

Incl verven van de wimpers. 

Prijzen:

 • 40,- euro

De Philings pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen, elastine en tevens zal het slapende haartjes weer tot groei stimuleren.

Wat is Dermaplaning?


Dermaplaning is een huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd.

INDICATIES
Dermaplaning behandelingen worden toegepast bij de indicaties:

Verstopte en/of grove poriën
verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
verhelderen van hyperpigmentatie
verwijderen van ongewenste donshaartjes
vale, grauwe (rokers) huid (slechte doorbloeding)

Wat is het effect en resultaat van Dermaplaning?
Fijnere poriënstructuur en minder verstopt poriën.
Natural Glow, een egale en frisse teint.
Verhelderen van hyperpigmentatie.
Een gladde huid, zonder dons beharing.

Hoeveel behandelingen zijn gemiddeld aanbevolen?
Deze behandeling kan iedere 4 tot 8 weken herhaald worden.

Belangrijke punten voor thuis
Vermijd contact met de huid. Probeer niet met de handen aan de huid te komen i.v.m. de overdracht van bacteriën
Na 12 uur kun je de huid weer reinigen met een milde wasgel
Gedurende 24 uur kun je geen andere huidverzorgingsproducten gebruiken vanwege het risico op een allergische reactie. Dit geld ook voor make-up. Je mag alleen de speciale producten gebruiken die bij de behandeling horen.
Vermijd gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning en sauna (vanwege het zweten). Vermijd ook zwemmen en het nemen van een bad. Na minimaal 6 uur kun je wel douchen, zolang je het stromen van zeepwater over je gezichtshuid vermijdt.
Drink gedurende 24 uur minimaal 2 liter water of kruidenthee.
Na 24 uur kun je weer make-up gaan gebruiken.
Bescherm je huid dagelijks met een product met een spf 50, ook in de winter.
Vermijd de zon(nebank). Je huid is herstellende en daardoor gevoelig voor schadelijke Uv-straling.

Kosten behandeling

 • 45,- euro

De Philings pen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor zullen littekens verminderen tot verdwijnen. Dus ook striae. Na de needling zal ik met de plasma phi ion pen de huid verder stimuleren.
Phi Ion plasmalift is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.
Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling volstaat meestal om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de Philings plasmalift specialist of een aanvullende behandeling noodzakelijk is

De facelift zonder snijden!

Wat is H.I.F.U.

Bekijk hier de uitlegvideo van H.I.F.U. Ultherapie

We werken met de H.I.F.U. Ultherapie van Simply Beauty, het is een complete niet-chirurgische behandeling van uw hals, gezicht en decolleté, om uw huid optimaal te liften, waarbij de eigen regeneratieve reactie van het lichaam wordt gebruikt. De behandeling wordt uitgevoerd met High Intense Focus Ultrasound (ultrasone geluidsgolven). Verandering is, na slechts één behandeling van 20-40 minuten (10% van het totale resultaat) direct zichtbaar.

Hoe werkt de H.I.F.U

Met de HIFU-Ultherapie, worden via gerichte ultrageluidsgolven, energiepulsen in de diepere lagen van de huid afgegeven. De HIFU. raakt drie lagen, de opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.(Dit is de laag waarin chirurgische ingrepen worden verricht) Met thermische energie die compleet veilig is, wordt het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd waardoor de huid langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat. Dit zonder beschadiging van de oppervlakte van de huid. Direct na de behandeling is een strakkere huid zichtbaar met een fris en verjongend aspect en een zichtbaar verbeterde huidconditie die tot zes maanden erna z’n volledige uitwerking heeft met een langdurig resultaat van maximaal 2 jaar(afhankelijk van de huidconditie).

Hoeveel behandelingen heb je nodig

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat wordt zichtbaar na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs na 6 maanden worden nog verbeteringen geconstateerd. Afhankelijk van de conditie van huid zijn er eventueel herhaal behandelingen of nodig. Door de lift van de wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruste en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je krijgt fijnere poriën, en een stevigere huid, zonder dat deze onaangenaam of dik aanvoelt.

Voordeel van  H.I.F.U. Ultherapie

Dankzij HIFU is een effectieve facelift zonder snijden nu veilig en vrijwel pijnloos mogelijk en vormt daarmee een goed alternatief voor chirurgische lifting.

Ultherapie is de meest gecontroleerde methode van huidverstrakking op basis van warmte diffusie Ook is de behandeltijd met deze methode korter. Als u meerdere plekken in hals of gezicht wilt behandelen, kan dit nu in een kortere periode. Ultherapie geeft sneller resultaat.

Welke zones kunnen behandeld worden

 • Kin / Kaaklijn                     
 • Wenkbrauwen / Oogleden
 • Wangen en voorhoofd
 • Kraaienpootjes / Marionettenlijnen / Rimpels
 • Hals
 • Decolleté

Contra-indicaties

HIFU Ultherapie is niet geschikt bij:

 • injectables (jonger dan zes weken)        
 • hart, lever en nierfalen
 • tijdens zwangerschap                                
 • stollingsstoornissen
 • pacemaker                                                  
 • immuunstoornissen
 • hartritmestoornissen                                            
 • open wonden                     
 • acne                                                            
 • gebieden met implantaten
 • Voor wie ?

De behandeling is voor mensen die er wel strakker of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime.

De beste kandidaten voor de H.I.F.U. behandeling zijn de mensen met: vage kaak lijnen, neus-lip-plooien, slappe oogleden en wenkbrauwen, dubbele kin, losse nek, fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint of textuur en grote poriën.

Vraag om een intake !

 

Bij ons is ook de mogelijkheid om te epileren of harsen van de wenkbrauwen. Eventueel bovenlip kin harsen. Verven van wenkbrauwen en/of wimpers.

 • Epileren 10,- euro 
 • Incl 1 module harsen/verven 16,- euro 
 • Incl 2 modules harsen/verven 22,- euro 
 • Incl 3 modules harsen/verven 27,- euro 
 • Incl 4 modules harsen/verven 30,- euro 

Een kleine opfrissing van de huid met reinigen, peeling, dieptereiniging, masker en verzorging afgestemd op uw huid.

Prijzen:

 • 27,50,- euro

Quicktime

Zie bovengenoemde incl een korte massage.

Prijzen:

 • 55,- euro

Complete luxe met reinigen, verzorgen en verwennen van u en uw huid.

Gezicht, hals, nek hoofdhuid en decolleté worden hierin meegenomen.

Even 90 minuten lekker genieten.

Prijzen:

 • 65,- euro

Wij hanteren de nieuwste technieken op gebied van nagels! Lange houdbaarheid! Dmv gel, polygel, rubberbase, fibergel ed! Alles in overleg mogelijk ook qua opmaak en kleur.

 • Nieuwe set: 50,- euro
 • Opvullen: 35,- euro